Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 AvapOy LOGO

Sammutinhuolto Avap Oy on Rovaniemellä pääpaikkaansa pitävä palo- ja työturvallisuusalan erikoisliike. Yrityksellämme on pitkät perinteet turvallisuustuotteiden ja -palveluiden kehittämisessä Suomessa.

Yrityksemme on laajentanut tuotevalikoimaansa ja palveluitaan vuosien saatossa paremmin vastaamaan tämän päivän vaatimuksiin ja haasteisiin. Jatkuvalla palveluiden kehittämisellä ja henkilökunnan kouluttamisella olemme vakiinnuttaneet asemaamme alamme kärkijoukossa.

Vuosia jatkuneesta yrityksen kehityksestä, luotettavasta ja asiantuntevasta palvelusta yrityksemme sai ISO9002:1994 Sertifikaatin vuonna 2003 ja seuraavana vuonna se päivitettiin ISO9001:2000:teen ja nyt ISO9001:2008:aan.

Kuulumme Turvanasi ketjuun, joka on kehitetty turvallisuustuotteita maahantuovan Turvata Oy Ab:n ja Gloria-liikeiden kanssa yhteistyönä palvelemaan asiakkaita entistä paremmin.

Lisäksi olemme Paloturvallisuusliikkeiden liitto ry (PTTL) jäsenliike.

HUOLTOPALVELUT

huoltopalvelut

Huollamme ja täytämme kaikki suomeen tuotavat sammutin ymv. merkit.

Lue lisää...

KAIVOSTURVALLISUUS

kaivosturvallisuus

Kaivoksissa tarvittavat henkilö ja paloturvallisuustuotteet ammattilaiselta.

Lue lisää...

TURVALLISUUSTUOTTEET

turvallisuustuotteet

Toimiva alkusammutus lisää paloturvallisuutta. Turvanasi -liike on palveleva paikallinen asiantuntija, joka auttaa löytämään laadukkaat paloturvallisuustuotteet tarkoituksiinne.

Lue lisää...

avap turvanasi Menestyjat 2017 rgb FI avap iso9001 platinalogo2014 2016 FI luotettavakumppani tilaajavastuu tilaajavastuu luotettavakumppani avap gloria avap fogmaker avap ptll AAA logo 2017 FI

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME