HUOLTOPALVELUT

Meiltä saat kaikki paloturvallisuuden huoltopalvelut - kysy myös erilaisista palvelukokonaisuuksista.

Sammutinhuolto

Ammattilaisemme tarkastaa, huoltaa, täyttää kaikki suomeen maahantuotavat käsisammutin merkit ja mallit. Sammuttimet voit tuoda joko liikkeeseemme Ahjotielle tai vaihtoehtoisesti tarkastamme sammuttimet toimipaikallasi.

Palopostihuolto

Avap Oy tarkastaa, huoltaa ja koeponnistaa kaikki paloposti ja pikapalopostit.

Pikapalopostien kunnossapito on olennainen osa kiinteistön paloturvallisuuden ylläpitoa. Tämä pelastuslain velvoite vain unohtuu käytännössä liian usein. Pikapalopostit tulisi tarkastaa vuoden välein ja huoltaa viiden vuoden välein.

Savunpoistoluukkujenhuolto

Yrityksemme huoltaa kaikki savunpoistoluukut ja -laitteet. Kiinteistön savunpoistoluukut tulee huoltaa säännöllisesti. Laitetoimittajat määrittelelevät käyttö- ja huolto-ohjeissaan huoltovälin, jolla heidän tuotteensa pysyvät toimintakunnossa. Yleisin laitevalmistajien ilmoittama huoltoväli on yksi vuosi.

Sammutusjärjestelmähuolto

Yrityksemme palveluihin kuuluu myös kaikkien sammutusjärjestelmien huoltopalvelu. Yrityksemme huoltaa niin kiinteistöjen kuin työkoneiden sammutusjärjestelmät oli sitten kyseessä kaasu-, neste- tai jauhejärjestelmä. Myös varaosat löytyvät yleisimpiin sammutusjärjestelmiin valikoimastamme.

Paloilmoitinhuolto

Yrityksemme suorittaa paloilmoitinlaitteiden huoltoja sekä asennuksia ja laitteiden myyntikin kuuluu palveluihimme.

Väestönsuojahuolto

Avap Oy:n huoltopalveluihin kuuluu myös väestönsuojien tarkastukset ja huollot sekä väestönsuojien kaikkien varusteiden ja laitteiden myynti.